Weekend eist 2 verkeersdoden

De politie van Albina kreeg zaterdagavond een melding van een aanrijding tussen 2 voertuig te Alfonsdorp ter hoogte van kilometer 126. De mede-inzittende, de 52-jarige Ludwig Karwafodi, overleed onderweg naar de RGD-poli. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat 2 voertuigen over de vermelde straat reden. Zij reden vanuit Albina richting Alfonsdorp. Op een gegeven moment viel de verlichting van het voertuig dat voor reed uit. De taxichauffeur, die in de andere auto reed met een mede-inzittende, was de voorrijder toen al dicht genaderd. Hij kon niet meer afremmen en botste tegen zijn voorrijder, met als gevolg dat de slachtoffers gewond raakten. In die voorste auto zaten 3 personen, onder wie Karwafodi, die onderweg naar de RGD-poli het leven liet. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 7.

Op zondag 16 februari is de 19-jarige bromfietser Nachisio Kluis om het leven gekomen bij een aanrijding op de kruising van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en de Coesewijnestraat. Het betreft een aanrijding tussen een autobestuurder en een bromfiets. Uit vastgelegde camerabeelden blijkt dat de bromfietser door rood zou hebben gereden, met als gevolg de aanrijding met de autobestuurder. De bromfietser was op slag dood. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 8. In het afgelopen weekend zijn 2 slachtoffers omgekomen in het verkeer.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: