Twee lijken geborgen

Petrus Wasimin, hoofd van de recherche van de militaire politie, zegt dat vrijdagmorgen de twee ontzielde lichaam van de militair A. en de kapitein L. zijn geborgen in de Marowijnerivier tussen de Anapaike en de Awarasoela. Woensdag in de vooravond kwam er een melding betreffende een boot die was gekapseisd in de Marowijnerivier. Wasimin zegt dat acht personen in totaal aan boord waren, van wie drie werden vermist. De volgende middag, donderdag 13 februari rond 14.00 uur, werd het lijk van een van de vermisten, de militair N., opgevist. Het is vooralsnog niet bekend waar naartoe de boot voer en welke bestemming men had. In het belang van het verdere onderzoek heeft de politie de drie lijken in beslag genomen ter obductie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: