Weer een verkeersdode; verkeersbarometer gestegen naar vijf

De bromfietser Anil Bronne (24) is vanmorgen omgekomen bij een aanrijding op de weg naar het inheemse dorp Bigi Poika. De verkeersbarometer is met het overlijden van Bronne landelijk gestegen naar vijf.

De politie van Zanderij kreeg zondagochtend de melding van een aanrijding met dodelijke afloop. De botsing vond plaats tussen twee bromfietsers. Daarbij is Bronne zwaargewond geraakt en liet kort daarna op de plaatselijke RGD-polikliniek het leven.

Volgens verklaring van de 16-jarige bromfietsbestuurder E.A. reed hij vanuit de richting van het dorp en ging naar die van de hoofdweg namelijk de weg naar West-Suriname. De andere bromfietser kwam vanuit tegengestelde richting aangereden. Toen de bromfietsers elkaar hadden genaderd, kwamen zij door tot nog toe onbekende reden met elkaar in botsing.

Door de aanrijding verloor het slachtoffer Bronne zijn onderbeen en werd door de dorpsbewoners gebracht naar de polikliniek ter plaatse, alwaar hij kwam te overlijden.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: