Man mishandelt vrouw met hamer

 
De politie van Nickerie heeft deze week een gewelddadige man in verzekering gesteld. Hij heeft zijn vrouw, met wie hij twee minderjarige kinderen heeft, mishandeld met een hamer en met zijn vlakke handen. Zij heeft zich met blauwe en rode plekken bij de politie aangemeld. Daar heeft zij haar verhaal gedaan. De reden van deze mishandeling is dat de verdachte, althans haar man verschillende buitenechtelijke relatie op na houdt. Dit echtpaar is 5 jaren gehuwd en heeft een kind van 2 jaar en een baby van 9 maanden oud. De vrouw heeft haar man aangesproken over het overspel, welke niet in goede aarde viel bij de verdachte. Hij was zodanig kwaad dat hij zijn vrouw op beestachtige wijze heeft geslagen. Hij pakte een hamer en heeft daarmee slagen aan haar arm toegebracht. In het belang van het onderzoek is deze lafaard in verzekering gesteld.
 
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!