In een fractie van 30 seconden zijn 2 tassen ontvreemd

De politie van Nieuwe Haven kreeg donderdagmorgen omstreeks 10.40 uur een melding van een diefstal uit een voertuig aan de Groenhartstraat. Volgens de benadeelde R.M., was hij in verband met een donatie, welke zijn werkgever aan hem had toegewezen om aan de persoon uit te reiken, geweest op het vermeld adres. “In een fractie van 30 seconde zijn 2 tassen ontvreemd uit mijn voertuig. Het is echt wreed. Ik was nauwelijks uitgestapt om de mevrouw te roepen. Toen ik terugkwam, merkte ik dat beide tassen spoorloos waren”, aldus R.M. Volgens de aangever had hij 2 tassen in zijn voertuig. Hij had 3 enveloppes van zijn bedrijf om aan de betreffende persoon af te geven. Ook was er een cheque van SRD 50.000 in die tas. In de tweede tas had de benadeelde zijn eigen spullen, waaronder SRD 1500, USD 500 tot USD 600, Euro 350 en belangrijke documenten. Door kordaat optreden van de benadeelde en zijn werkgever is de cheque geblokkeerd bij de bank. De dader is ervandoor met de 3 enveloppes van het bedrijf en met verschillende geldbedragen van de benadeelde en de documenten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: