PLO pleit voor uitbetaling brandstofcompensatie voor 6 maanden

Betalingsachterstand thans 7 maanden

De achterstand in de uitbetaling van de brandstofcompensatie aan de particuliere bushouders heeft zich wederom opgestapeld. Thans is er sprake van een betalingsachterstand van 7 maanden. De Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO) betreurt deze achterstand. In gesprek met Dagblad Suriname zegt John Mahadewsing, voorzitter van PLO, dat de uitbetaling mede vertraagd is doordat het gros van het PLO-bestuur een poosje terug uitlandig was in verband met een voetbaltoernooi in Nederland. Thans is het bestuur weer in Suriname en zal haast zetten om de uitbetaling te realiseren. “De verantwoording over de brandstofcompensatie van het tweede en derde kwartaal van 2018 wordt op uiterlijk 30 mei ingediend bij het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). We moeten de compensatie over het vierde kwartaal van 2019 ontvangen. Ik ga met het ministerie onderhandelen om de compensatie van het eerste kwartaal van 2019 ook erbij te doen, aangezien de betalingsachterstand groot is”, beweert Mahadewsing.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: