Gewapende roofoverval te Saidaweg

De politie van De Nieuwe Grond kreeg dinsdagavond rond 22.00 uur een melding van een gewapende woningoverval aan de Saidaweg. Volgens verklaring van de aangeefster C.S. was zij ten tijde van de beroving in de woonkamer toen zij iemand hoorde aankloppen op de voordeur. Gelijk daarna werd er geschopt en getrapt op de deur. Na de derde trap ging de deur open en zag zij tot haar schrik drie criminelen van wie één gewapend met een pistool. Onder bedreiging van het wapen werd het slachtoffer gesleurd, althans geduwd naar de slaapkamer en moest zij de daders aanwijzen waar zij haar waardevolle spullen heeft bewaard. De buit betreft SRD 9000, USD 200, Euro 120, waardevolle sieraden en nog andere persoonlijke spullen. Na de daad verlieten de rovers de plaats in een personenwagen. De politie is bezig de daders ter zake op te sporen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: