Centrale Markt vereerd met hoog bezoek

1Centrale markt vereerd met hoog bezoekOp woensdag 29 mei 2019 kreeg de Centrale Markt hoog bezoek van de minister-president van Antigua en Barbuda, Gaston Browne, en de president van de Republiek Suriname, Desiré Delano Bouterse. Gaston Browne, die een officieel bezoek aan Suriname bracht op dinsdag 29 mei, had een aantal veldbezoeken op zijn schema staan, waaronder de Centrale Markt in de stad als eerste bezoekplek was uitgestippeld. Met extra beveiliging van het Korps Politie Suriname hebben Bouterse en Browne een rondleiding van de marktmeester John Lecton gekregen. Tijdens het bezoek van Gaston Browne onder de markt, heeft hij kunnen ervaren wat de Centrale Markt van Suriname te bieden heeft. Hij was heel enthousiast en gaf aan dat de markt heel groot en uitgebreid is. De minister-president van Antigua en Barbuda heeft ook kunnen meemaken hoe de samenwerking is tussen de verschillende bevolkingsgroepen in Suriname, gaf Lecton tijdens zijn toespraak aan. Tijdens dit hoog bezoek waren ook andere hoogwaardigheidsbekleders aanwezig, onder meer ministers en districtscommissarissen. Na het bezoek op de Centrale Markt vertrok de delegatie naar Farmer Field in het district Wanica. Daarna werd er een persmoment gehouden te Colakreek in het district Para.
TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: