Vierde politieman bijkans een maand voortvluchtig

De vierde politieman T., die zich al bijkans een maand bij de afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ) moet aanmelden, heeft tot heden geen gevolg hieraan gegeven. De politieman is niet ondergedoken. Volgens zijn collega’s was hij tot twee dagen terug nog normaal aan het werk. De vraag die momenteel bij de ontevreden politieleden rijst, is of de afdeling OPZ bezig is met voortrekkerij. Waarom is de politie in andere gevallen, wanneer het burgers betreft, terstond tot actie overgegaan? In een ander soortgelijk geval, waarbij een regiocommandant verdacht werd van een strafbaar feit, heeft de politie onmiddellijk opgetreden. De regiocommandant werd toen door het Arrestatie Team (AT) opgespoord en aangehouden. Deze aanhouding was toen ook hardhandig geschied.
In deze zaak hebben drie andere collega’s van T., te weten Milton F., Max A., en Oigan F., zich reeds aangemeld en zij zijn intussen ook al in vrijheid gesteld. Het viertal dat was opgeroepen, was tekeergegaan bij de familie Ramsoedh op vrijdag 25 april 2019. De bovengenoemde 3 agenten hebben zich aangemeld, terwijl de vierde tot nog toe geen gevolg heeft gegeven aan zijn oproep. Een groep politiemannen, militairen en burgers was die avond bezig te voetvallen op het Randjiet Boys voetbalveld. De bal is op een bepaald moment op het erf van dit gezin beland en er ontstond na de tweede keer mot tussen de voetballers en dit gezin.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: