Gewapende rover maakt voertuig en tassen buit

De politie kreeg maandag in de vooravond een melding van een beroving aan de Coroniestraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de slachtoffers A.K. en J.S. voor een appartement stonden om vervolgens weg te rijden. Op het moment toen de slachtoffers in hun voertuig stapten om weg te rijden, werden zij bedreigd door een gewapende rover. Op dat moment renden de dames uit het voertuig en lieten hun tassen in het voertuig achter. De verdachte nam plaats achter het stuur en reed richting de Kweeklustweg op. De buit betreft een personenauto, Toyota Blade met als volgnummer PG 06-95, een mobiele telefoon, Euro 700, SRD 4000 en persoonlijke bescheiden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: