Premier Antigua & Barbuda op bezoek

HI&T-minister Stephen Tsang, premier Gaston Browne en KKF-voorzitter Aniel Padarath bekijken enkele Surinaamse specerijen (foto: Regilio Derby)
HI&T-minister Stephen Tsang, premier Gaston Browne en KKF-voorzitter Aniel Padarath bekijken enkele Surinaamse specerijen (foto: Regilio Derby)
Premier Gaston Browne van Antigua & Barbuda is op bezoek in Suriname. Gisteren heeft hij een bilateraal overleg gevoerd met president Desi Bouterse. De president vindt deze ontmoeting belangrijk, omdat Suriname alle mogelijkheden die kunnen leiden tot economische ontwikkeling optimaal moet benutten. Aan dit overleg participeerden van Surinaamse zijde de ministers; Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme, Ronni Benschop van Defensie, Rabin Parmessar van Landbouw Veeteelt en Visserij, Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen en Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport & Communicatie. Later op de dag waren er meetings met de vliegmaatschappijen Fly Allways en Suriname Airways. Ook was er in de avond een ontmoeting zijn met ondernemers uit de agrarische-, mijnbouw-en horecasector. Vandaag zullen er veldbezoekjes plaatsvinden en zal er een persmoment worden gehouden te Colakreek in het district Para. Op het ressort zal een samenwerkingsovereenkomst worden getekend, die als leidraad zal dienen bij het uitvoeren van de gemaakte afspraken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: