Marlon Rozenblad houdt wijkvergadering als VHP’er

Marlon Rozenblad heeft 1e wijkvergadering als VHP’er achter de rug
Frontfoto 1De ondernemer Marlon Rozenblad is per 28 mei 2019 officieel toegetreden tot de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). Dit bevestigt Rozenblad tegenover Dagblad Suriname. Enkele dagen terug liet hij weten dat hij overweegt om met de VHP in zee te gaan. Ondertussen heeft hij die keuze al gemaakt. De kersverse VHP’er heeft op dinsdagavond niet alleen de formaliteiten doorlopen, maar ook zijn allereerste wijkvergadering gehouden aan de Christoffel Kerstenstraat (ressort Beekhuizen). Rozenblad spreekt van een woonwijk waar tot nu toe geen enkele VHP’er een bijeenkomst heeft belegd. “Aan mij is gevraagd om Suriname te redden van de malaise waarin we nu zijn beland. Het gaat niet eens om VHP, maar om Suriname in het geheel. Ik weet zeker dat de VHP in staat is om de noden van het volk en de grote staatsschulden op te lossen. Laat we daarom als samenleving massaal achter de VHP staan”, aldus Rozenblad. Hij is lid geweest van de Nationale Democratische Partij (NDP) en de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop). Thans heeft hij zich gecommitteerd om samen met de VHP ‘de strijd aan te gaan om Suriname te bevrijden van al hetgeen dat het land weerhoudt om te floreren’.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: