AZP breidt intramurale en extramurale behandeling uit

AZP breidt intramurale en extramurale behandeling uitGisteren vond de overdrachtsceremonie plaats tussen Kosmos Energy en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. “De intramurale en extramurale behandelingscapaciteit voor alle kinderen, die cardiale zorg nodig hebben, is uitgebreid”, zegt kindercardioloog Amadu Juliana. Kosmos Energy en partners hebben een donatie ter waarde van USS 88.312 gedaan. De donatie bestaat uit apparaten, waaronder 1 echografiemachine voor de kinderafdeling met hart-pediatrische functies, 1 biliblanket, neonataal foto therapiesysteem, 5 intensive care-bedden voor de ICU-afdeling en 10 stromingssensoren. Met de apparaten van de donatie, zal de ICU geüpgraded worden tot een hoger niveau van behandeling, geeft de enige kindercardioloog, Juliana Amadu, aan tijdens zijn toespraak. “De gift is ook een stap voorwaarts voor deze kinderen.”
Algemeen directeur Claudia Redan van het Academisch Ziekenhuis, zei dat het ziekenhuis openbaar domein is, dus wordt er aan het ziekenhuis gegeven, en geeft het ziekenhuis terug aan de hele Surinaamse gemeenschap.”
De vertegenwoordiger van Kosmos Energy, de external affairs manager Mike Resomardono, gaf tijdens zijn toespraak aan dat hij vereerd was om aanwezig te zijn en dat Kosmos Energy en partners Chevron en Hess erg enthousiast waren om deel uit te maken van dit project. “We hopen dat deze apparaten goed gebruikt zullen worden en hopen dat de apparaten tot de komende generatie zullen worden behouden.” In haar toespraak zei Redan dat Staatsolie ook deel uitmaakt van dit project. Staatsolie Petroleum Contracts Manager Marny Daal-Vogelland gaf als vertegenwoordiger van Staatsolie aan dat het bedrijf altijd klaar staat voor de samenleving en concentreert op de gezondheid die de basis is.
Kosmos Energy is een Amerikaans ‘stroomopwaarts’ oliebedrijf, dat is opgericht en gevestigd in Dallas, Texas. Kosmos heeft kantoren in Ghana, Mauritanië, Senegal en Suriname. Het bedrijf houdt zich bezig met productie- en ontwikkelingsactiviteiten buiten Ghana, naast ontdekkingen en verdere exploratieoperaties voor de kust van Mauritanië en Senegal, en exploratielicenties voor de kust van Sao Tomé en Principe, Marokko en Westelijk Sahara.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: