'Hij is al afgeschreven voor ons'

PL-voorzitter Paul Somohardjo
PL-voorzitter Paul Somohardjo
Donderdagavond waren leden van de partijraad en hoofdbestuur van de Pertjajah Luhur (PL) bij elkaar. Of het overgelopen assembleelid uit Nickerie, William Waidoe, uit de partij wordt geroyeerd, wordt na de vastenmaand aan de orde gesteld. De leden zijn het erover eens dat het waarnemend fractievoorzitterschap wordt overgeheveld naar het PL-assembleelid uit Commewijne, Ingrid Karta-Bink. Slechts Karta-Bink en Paul Somohardjo zullen namens de PL zitting hebben in de diverse commissies in het hoogste college van Staat.
Waidoe is al een gesloten boek
Partijvoorzitter Somohardjo wilt het niet eens hebben over de naam Waidoe. ‘Hij is al een gesloten boek, hij is al afgeschreven voor ons, hij is al een gepasseerd station, we hebben geen vertrouwen meer in hem.’ Volgens Somohardjo gaat hij niet te veel tijd schenken aan Waidoe. Gisteren was de partijvoorzitter met overige partijstructuren druk bezig om levensmiddelenpakketten in orde te maken door de donatie aan moskeeën in Para, Paramaribo en Wanica. Het verdelen van meer dan 250 pakketten aan moskeeën in tal van districten, is een reguliere sociale actie die de PL doet gedurende de maand Ramadan.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: