Verdachte meldt zich na twee maanden aan

De politie heeft de 37-jarige Sunil J. aangehouden en in verzekering gesteld voor het meerdere malen plegen van diefstal. Deze verdachte, die sinds 18 maart onvindbaar was, heeft zich maandag aangemeld bij de politie. Tegen hem hebben twee aangevers aangifte ter zake diefstal gedaan. De eerste aangifte betreft ten nadele van C.S. Van deze benadeelde is een rijwiel ontvreemd. Getuigen hebben de verdachte op die gestolen fiets gezien. Hij heeft drie dagen na de diefstal deze vernield en in een goot langs de Falweg gedumpt. De tweede aangifte is gedaan door de benadeelde K.B. Van deze man zijn vijf ‘doksen’ ontvreemd. De verdachte geeft toe de fiets te hebben ontvreemd. In het belang van het onderzoek heeft de politie deze man in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: