Politie Paranam lost beroving Afobakaweg op

De politie van Paranam heeft maandagochtend twee verdachten in een groen gelakte pick-up aangehouden. De sterke arm kreeg rond 02.15 uur via de Command Center een melding van een gewapende roofoverval aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 36. De politie van Paranam is na de melding terstond uitgerukt en onderweg, ter hoogte van het Suralco emplacement, werd een pick-up gesignaleerd. Deze voldeed aan de beschrijving, welke de aangever aan de politie had doorgegeven. De politie hield het voertuig staande. Er werden twee personen daarin aangetroffen. Zij werden gesommeerd plat te liggen. De politie stelde toen een onderzoek in het voertuig. Zij trof daarbij in de wagen het vuurwapen aan, waarmee de daders de slachtoffers hadden bedreigd en beroofd. Dit wapen werd in beslag genomen. Ook de buitgemaakte goederen, te weten een zaagmachine en een gascilinder, werden aangetroffen in het voertuig en in beslag genomen. In verband met het onderzoek hebben ook twee andere stations assistentie verleend aan Paranam. Het tweetal werd op verdenking van een beroving aangehouden en overgebracht naar Paranam, alwaar zij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering zijn gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: