Effectieve en digitale manier om te oefenen voor de komende examens

1STUKA effectieve en digitale manier om te oefenen voor de komende examensHet online platform Stuka werd afgelopen zaterdag geïntroduceerd in de Congreshal. De introductie werd door Motivatie instituut MotiefA samen met Stuka Suriname gedaan. Dit platform dient als werktuig voor leerlingen om online te oefenen met oude examenwerken, geeft een lid van Stuka Suriname aan. De opening van dit platform werd verzorgd door het ministerie van Onderwijs. Op dit platform kan er van leervakken tot rekenvakken van het jaar 2012 tot 2017 geoefend worden. Met dit platform kunnen de leerlingen nu nog effectiever en in een digitale omgeving oefenen voor het glo- of mulo-examen. De ouders en leerkrachten kunnen met dit platform zien hoe lang de leerling bezig was met de vragen, hoeveel vragen er beantwoord zijn binnen een beperkte tijd en welke vragen moeilijk waren. Tijdens deze introductie werd er een demonstratie gegeven hoe het online platform werkt en daarna konden 2 mensen uit de zaal vrijwillig dit platform uitproberen. Om online te kunnen werken met dit platform is er een code nodig. Voor deze code wordt een investering van SRD 100 gevraagd. Met dit online platform kunnen studenten de moeilijke vakken oefenen en zo ook voorbereiden voor de komende examens.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: