John Biffe: “Pas eind mei duidelijkheid over uitbetaling brandstofcompensatie”

De achterstand in de uitbetaling van de brandstofcompensatie aan de particuliere bushouders heeft zich wederom opgestapeld. Thans is er sprake van een achterstand van 7 maanden. Dit werkt deprimerend op de bushouders. Volgens John Biffe, ondervoorzitter van PLO, valt er in dit stadium niets anders te doen dan wat meer geduld te betrachten. In gesprek met Dagblad Suriname deelde hij mee dat de bushouders op de hoogte zijn van het paastoernooi in Nederland, waar het heel bestuur van PLO aan participeert. “Momenteel is het heel bestuur uitlandig en in mijn eentje kan ik de brandstofcompensatie en de aanpassing van de bustarieven niet in orde maken. Pas eind mei is er wat duidelijkheid over de uitbetaling van de brandstofcompensatie”, aldus Biffe. Ondertussen is bekend dat Patrick Pengel, minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), zal worden ontslagen. Het is gebleken dat bij elke wisseling van de wacht bij de overheid er veel meer tijd gemoeid gaat om de ‘rijdende trein’ in stand te houden.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: