Dronken vrouw rijdt auto de trens in

De politie van het ressort Santo Boma kreeg op zondagmiddag 28 april de melding van de Command Center dat een voertuig in de langs de Hanna’s Lustweg lopende trens terecht was gekomen. Toen de politie ter plaatse arriveerde, werd het hun duidelijk dat het voertuig bestuurd werd door de 42-jarige Lilawatie J. Lilawatie bleek behoorlijk onder invloed van alcohol te verkeren en werd overgebracht naar het politiebureau met de bedoeling om een alcoholblaastest te ondergaan. Zij bleek daartoe niet in staat te zijn. Lilawatie werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau Santo Boma en nadat zij uit haar dronkenbui was, werd zij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Tijdens de voorgeleiding verklaarde zij dat zij slechts een biertje had gedronken en dat zij ook medicijnen had ingenomen. Voorts dat zij tijdens het rijden achter het stuur van haar voertuig in slaap was gevallen, met het gevolg dat zij in de trens terechtkwam. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Lilawatie na verhoor heengezonden. Haar rijbewijs is ingevorderd en zal samen met een dossier voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: