NDP-propagandamachine zet gedetineerden in

2NDP- zet gedenineerden in.1Er hapert veel aan de schoonmaak van Paramaribo. In het kader van de algemene verkiezingen van 2020 zet de propagandamachine van de partij zich in om de bevolking te behagen en zodoende stemmen te winnen. Er wordt grofvuil opgehaald en schoonmaakwerkzaamheden verricht.
Bewaakte schoonmaakploeg
Een observator meldde dat de personen, die de schoonmaakwerkzaamheden verrichten, niet worden beschermd door mondkapjes, handschoenen en veiligheidsschoenen, maar worden bewaakt door wapendragers.
Met medewerking van autoriteiten
Dagblad Suriname nam poolshoogte en vergewiste zich dat de melding op waarheid berust en sprak de werkenden aan. Bleek dat het om gedetineerden ging, die in samenwerking met de bevoegde autoriteiten door de NDP worden ingezet om Paramaribo leefbaarder te maken. Meerdere overheidsinstanties waaronder het districtscommissariaat juichen het NDP-initiatief toe en verlenen medewerking.
HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: