Woningoverval Knippastraat

De politie van Paramaribo kreeg zaterdagochtend een melding omtrent een overval in een woning aan de Knippastraat te Livorno. Volgens verklaring van de 32-jarige aangeefster was zij in diepe rust, toen zij plotseling wakker schrok en een man gewapend met een mes voor zich zag staan. Gelijk daarna wurgde hij de vrouw en hield het mes tegen haar buikstreek. Onder bedreiging van het mes beroofde hij het slachtoffer van haar geld. De buit betreft SRD 800. Op een gegeven moment begon het slachtoffer om hulp te roepen, waarna haar huisgenoten wakker werden. De dader koos het hazenpad door via een open raam naar buiten te springen. De rover verliet de plaats te voet. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie van Livorno is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: