Militair beroofd van dienstwapen en SRD 14.250

De politie van Uitvlugt kreeg zaterdagmorgen een melding van een inbraak in een woning van een militair aan de Calciumstraat. Volgens verklaring van de benadeelde lag hij te slapen. Toen hij zaterdagmorgen waker werd, merkte hij dat zijn dienstwapen niet meer onder zijn hoofdkussen was. Hij zocht het wapen in zijn huis, echter kon hij dat wapen nergens vinden. Op een gegeven moment keek hij naar zijn spaargeld dat hij in zijn kamer had bewaard. Ook dat geld, een bedrag van SRD 14.250, was spoorloos. Hij deed ter zake aangifte bij de politie. Twee shutters van een raam zijn uit de voegen gelicht en ook het dievenijzer is geforceerd, althans losgemaakt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Volgens de aangever had hij medicijnen ingenomen alvorens hij ging slapen. Hij heeft gedurende de nacht niets gemerkt van de inbraak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: