Voetganger dodelijk aangereden door bromfietser

De 64-jarige voetganger Kisoendath Dipai is op zondag 28 april in het ziekenhuis overleden. Hij werd in de middag van zaterdag 27 april aangereden door een 31-jarige bromfietser. Het geval heeft zich voorgedaan te Mariënburg, in het district Commewijne.
Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser over de hoofdweg van Mariënburg reed toen Dipai de straat overstak met als gevolg de aanrijding.
Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer Dipai geen verwondingen maar was niet aanspreekbaar. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Vervolgens werd hij in de ziekeninrichting ter verpleging opgenomen.
Dipai gaf de geest op zondag 28 april. Zijn ontzielde lichaam werd na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. Na de obductie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.
De bromfietser is na verhoor heengezonden gezonden door de politie en wel na overleg met het Openbaar Ministerie.
Met het overlijden van Dipai staat de verkeersbarometer landelijk op 26. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: