Santokhi: “Samenwerken met NDP is uitgesloten”

2d93a079ac8c02d594103ad85b67f0ef.jpg___santoVHP-voorzitter Chan Santokhi, heeft tijdens een partijvergadering in Para-Oost op zondagavond 5 mei 2019, voor de zoveelste keer benadrukt dat samenwerken met de NDP uitgesloten is. VHP voorzitter Chan Santokhi, benadrukte dat de NDP geen optie is voor de VHP, omdat ‘den man no man regeer’. De VHP voorzitter kreeg een daverend applaus van het goed opgekomen publiek.
Deze regering heeft het land gebracht naar de afgrond. En als deze regering dit beleid gecreëerd heeft, dan is deze regering niet geschikt om na 2020 aan de macht te blijven. Wij gaan deze regering weghalen zei voorzitter Chan Santokhi.
VHP voorzitter Chan Santokhi gaf aan dat de oranje partij gaat voor 28 zetels, en al halen wij 30, we gaan toch samenwerken met partijen die het programma van de VHP wensen te ondersteunen. Het programma van de VHP is dat de corruptie zal worden aangepakt. Wij gaan de gestolen gelden van het volk terughalen voor jou, opdat jouw district weer ontwikkeld kan worden. Die cassave-industrie gaat komen zei Santokhi.
De veiligheid moet terug in Suriname, de burgers moeten veilig voelen. De economie zal worden hersteld. A koers wi o tyari ga gron baka betoogde de VHP voorzitter. De VHP voorzitter zei dat de koopkracht zal worden versterkt, waardoor mensen weer genoeg kunnen kopen in de supermarkt. De Mensen moeten voldoende geld overhouden om een huis te kunnen bouwen of een auto te kunnen kopen en andere hoognodige spullen.
VHP voorzitter Chan Santokhi beloofde dat ook goedkoop kapitaal binnengehaald zal worden, waardoor mensen tegen een lage rente kunnen lenen. De Oranje partij is bezig met internationale instituten en personen, alleen in Nederland is er 4 miljard Euro waar men geen rente voor krijgt. Dat geld zal naar Suriname worden gehaald, aldus VHP voorzitter Chan Santokhi.
De VHP gaat ervoor zorgen dat tot en met de middelbare school niemand een cent hoeft te betalen. Na de middelbare school zullen studenten die het wel kunnen missen een bijdrage leveren. Dit is de agenda van de VHP. En we zullen dan uitkijken dan gaan wie de agenda van de VHP kan ondersteunen. Zo simpel is het. En wij gaan die agenda bepalen, daarom vragen wij die 28 zetels.
Wij willen snel en ongestoord regeren, wij moeten hoe dan ook het land snel uit de crisis halen. De Oranje partij wil werkgelegenheid creëren, wij willen snel samenwerken met het buitenland. Wij willen investeerders aantrekken, daarom willen wij het volledige mandaat, volop mandaat van het volk van Suriname. Dat is wat wij vragen, aldus Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: