Administratiehoofd Nationale Loterij gaat met pensioen

2Hoofd van de administratie NLS gaat met pensioen.1 (Copy)Op 30 april 2019 is Ponijem Bardan, hoofd Administratie bij Landsbedrijf Nationale Loterij, met pensioen gegaan. Bardan is vanaf 20 juni 1976 werkzaam geweest bij de Nationale Loterij en heeft gedurende de 42 jaren dat zij in dienst is geweest in verschillende functies mogen werken. Gezien haar werkattitude heeft zij altijd gedisciplineerd haar werkzaamheden uitgevoerd en haar vertrek is een hele aderlating voor het bedrijf. Zij heeft gevraagd en ongevraagd altijd de leiding van het bedrijf voorzien van goed advies en werd daarom ook Ibu (tante) genoemd door haar overige collega’s. Gezien de goede werkverhouding heeft Bardan bij haar vertrek een cadeau in ontvangst mogen nemen als blijk van waardering voor verrichte werkzaamheden. Bardan was zeer ingenomen met de manier waarop haar pensioen werd ingeluid en bedankte voor de samenwerking met het personeel en de directie. De directie en personeel zijn Bardan zeer erkentelijk voor de bewezen diensten en wensen haar veel plezier toe in haar vrije tijd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: