Smoorverliefde man bedreigt en mishandelt partner

Lorenzo D. is in het weekend door de politie van Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte is ter zake belaging, stalking, bedreiging en mishandeling in verzekering gesteld. In deze zaak heeft de aangeefster meerdere malen aangifte gedaan. Zij deed in eerste instantie aangifte bij een ander politieressort. In februari dit jaar stapte zij bij de rechter om een beschermingsbevel aan te vragen. Daarbij heeft zij de rechter gevraagd om het bevel aan te houden, daar zij nog een laatste kans aan haar partner wilde geven. Zij is toen weer met hem gaan samenwonen, echter zonder het gewenste resultaat. De vrouw beëindigde de relatie en toen begon de ellende. Zij werd overal gespioneerd en bedreigd door haar ex-partner. Op een dag belde de verdachte de moeder van de aangeefster en hield haar voor dat hij zielsveel van haar dochter houdt en dat hij haar heeft geaccepteerd met de geslachtsziekte die zij in haar eerdere relatie had opgelopen. Hij kan het niet verwerken dat zij de relatie heeft beëindigd. De verdachte heeft vernielingen aangericht en maakt het leven van de aangeefster zuur. De politie heeft Lorenzo ter zake aangehouden en ingesloten.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: