Belazerende monteur bijna ingesloten

Danny T. mag van geluk spreken. De aangever ziet af van de strafrechtelijke vervolging en bood de verdachte een kans. Deze verdachte hield de aangever al enige tijd aan de lijn. Hij gaf zich uit als een monteur en op basis daarvan liet de aangever zijn wagen ter reparatie achter voor deze verdachte. Echter blijkt dat de verdachte zijn diensten niet heeft bewezen en steeds gelden van de aangever aftroggelde. De aangever overhandigde tot twee keren toe SRD 600 aan de monteur, zonder enig resultaat. Uiteindelijk belandde de aangever bij de politie en deed aangifte tegen de zogenaamde monteur. De verdachte betaalde de aangever terstond SRD 600 en beloofde het voertuig in orde te maken. De politie heeft beide partijen gehoord en de verdachte na afstemming heengezonden.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: