Familiedrama aan de Soepgroenteweg

De politie van Kwatta kreeg woensdagochtend een melding van een kappartij aan de Soepgroenteweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het gezin, bestaande uit vader, moeder en vier kinderen, reeds jaren op het vermeld adres woonachtig is. Een buurtbewoner verklaarde dat er vaker ruzie was tussen dit echtpaar. Dit is rond 04.00 uur uit de hand gelopen. De vrouw des huizes heeft een voorkind en drie minderjarige kinderen met Dew R. De verdachte heeft zijn vrouw met een kapmes aangevallen en haar diverse kapverwondingen toegebracht. Zij ging na de kappartij hulp zoeken bij een buur. Daar zeeg zij neer. Haar linkerpols is bijna doorgehakt. “Het hing letterlijk aan haar arm. Ook heeft zij ernstig diepe kapverwondingen aan beide kanten van haar wangen en hoofd”, vertelt een getuige. De oudste dochter heeft een barst aan haar hoofd opgelopen. Na de daad verliet de verdachte de plaats. Hij is uren later teruggekomen en werd thuis gearresteerd door de politie van Kwatta. De verdachte heeft een verdelgingsmiddel, vermoedelijk gramoxone, ingenomen. Hij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensieve Care. De dochter is na de medische behandeling huiswaarts gestuurd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. 
Saskia Bandhan    

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: