Beveiligingsman telecomprovider beschoten bij roofoverval

De politie van Paramaribo kreeg woensdagmorgen omstreeks 09.50 uur een melding van een beroving aan de Industrieweg Noord. Uit het onderzoek blijkt dat vier gewapende criminelen een overval hebben gepleegd voor het pand van een warung. Zij hebben een leverancier van een telecomprovider, die samen met een beveiligingsman ter plaatse bezig was met de levering, overmeesterd. De criminelen hebben tijdens de roof op de beveiligingsman geschoten. Hij is geraakt aan zijn rechterbovenbeen. Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De buit betreft een tas inhoudend de dagopbrengst. Na hun snode daad zijn de criminelen richting de Saronbrug opgereden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: