Man beschoten te Latour

De politie van Latour kreeg maandagavond een melding van een schietpartij. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer, Winston V. is beschoten met een vuurwapen. Hij is geraakt in zijn borststreek maar volgens de politie verkeert hij buiten levensgevaar. Het slachtoffer is na de schietpartij per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp en is aldaar ter observatie opgenomen. Volgens het slachtoffer werd hij eerder in de vooravond mishandeld door de verdachte die bekend staat als Mala. Het slachtoffer is toen zelf bij de politie geweest om aangifte tegen deze Mala te doen. Toen hij na de aangifte terug kwam op de plaats delict om zijn slippers te halen werd hij door de verdachte beschoten. Na de daad maakte de schutter zich uit de voeten. De politie is bezig hem op te sporen. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: