Man kapt zwager met houwer en bedreigt hem met alarmpistool

De politie van Paramaribo heeft in het weekend de verdachte D.K. aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte heeft op drie verschillende momenten geprobeerd zijn zwager, de vriend van zijn zus, zwaar lichamelijke letsels toe te brengen. De eerste keer bedreigde hij hem met een mes. De tweede keer viel hij de aangever met een houwer aan en bracht hem daarmee verwondingen toe. Zaterdag trok hij een alarmpistool voor hem. De politie die hierover werd gewaarschuwd, heeft de driftkop opgespoord en hem aangehouden. In het belang van het verdere onderzoek is D.K. in verzekering gesteld. Hij kan niet opschieten met de vriend van zijn zus en dit is de aanleiding van dit tafereel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: