Makhanchor Commewijne besteedt hoofdprijs aan sociaal project

Makhanchor Commewijne besteedt hoofdprijs aan sociaal projectDe groep Makhanchor (MC) Commewijne heeft onlangs de hoofdprijs gewonnen van de makhanchor-contest in de Palmentuin in verband met Phagwa. Ze kregen naast de Sitari Malhoe-trofee ook een geldbedrag van SRD 2.000. “We hebben gemeend met dit geld een sociaal project uit te voeren. Gekozen is om de bewoners van bejaardentehuis Siembah (Marienburg) te verwennen met een maaltijd”, zegt Fernando Ghoerahoe, een van de leiders van MC Commewijne. “Afgelopen zondag hebben we samen met alle leden dit project uitgevoerd. We moeten de oudjes helpen. Ze hebben ook hard gewerkt voor dit land”, legt hij uit. De bewoners waren heel blij met dit gebaar.
MC Commewijne bestaat grotendeels uit worstelaars. De leiders zijn Fernando Ghoerahoe en Marciano Tsang.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: