Leverancier overvallen te Bonistraat

De politie van Geyersvlijt kreeg maandag een melding binnen van een gewapende roofoverval voor een supermarkt aan de Bonistraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de leverancier met zijn voertuig voor de winkel in zijn wagen zat toen hij plotseling verrast werd door twee criminelen. De eerste bedreigde de leverancier met een houwer en de tweede rukte de tas, waarin de benadeelde SRD 30.000 en een onbekend aantal opwaardeerkaarten had bewaard, weg. Na de daad verlieten de daders de plaats. De politie heeft beelden van de winkel, waaruit blijkt dat drie criminelen de daad hebben gepleegd. Zij hebben de plaats te voet verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De leverancier bleef ongedeerd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: