Piloot in drugsvliegtuigzaak zou USD 50.000 ontvangen

Kantonrechter Maureen Dayala heeft maandag de 2 verdachten in de bijkans 490 kilo drugsvliegtuigzaak, te weten Dionathan M. en Harti L., gehoord. Uit het proces-verbaal van Dionathan, welke hij na zijn aanhouding bij de politie had afgelegd, blijkt dat hij voor dit succesvolle drugstransport USD 50.000 zou ontvangen. Hij was samen met Harti vanuit Brazilië naar Venezuela vertrokken, alwaar de drugs door anderen in het vliegtuig waren geladen. Hij had een nacht daar doorgebracht en vertrok de volgende dag naar Suriname. De eindbestemming was Suriname. De piloot Dionathonverklaarde dat hem de instructies was gegeven dat wanneer hij geen mensen op de landingsbaan zou zien hij het vliegtuig niet moest landen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: