Adhin accepteert verontschuldigingen Mankoe

vp3-640x427Na het voorval op het sportveld van KD waarbij vicepresident Ashwin Adhin op 21 maart 2019 beledigd werd, heeft Amrish Mankoe een gesprek met de vicepresident geïnitieerd. Mankoe achtte het noodzakelijk om naar aanleiding van zijn aandeel bij het gebeuren op het voetbalveld op 21 maart 2019 zijn verontschuldigingen persoonlijk aan te bieden.
De vicepresident heeft deze verontschuldigingen in bijzijn van derden op het kabinet van de vicepresident op 1 april 2019 geaccepteerd. De vicepresident is goed gestemd dat Mankoe deze positieve stap heeft genomen en hoopt ook dat anderen hieruit lering zullen trekken. Partijen hebben middels een handdruk en een goed gesprek de plooien gladgestreken. De vicepresident zal de strafklacht tegen Mankoe hierna ook intrekken. De zaak is hiermee afgedaan en partijen hebben besloten om hierna verder een persstilte te hanteren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: