Boot kapseist; lijk slachtoffer geborgen

Een passagiersboot met een aantal opvarenden is in de ochtend van zondag 31 maart op de Marowijnerivier gekapseisd. Men was op weg naar het dorp Lokaloka. Het is nog toe niet bekend wat gemaakt heeft dat de passagiersboot is gekapseisd. Het is ook nog niet bekend hoeveel opvarenden zich in de boot bevonden en of zij voorzien waren van zwemvesten.
Eén van de opvarenden, Jurgen Puin, verdween in de diepte. Na een zoekactie van ruim een uur werd zijn lijk in de directe omgeving van het dorp Loka Loka door dorpsbewoners geborgen. De politie van het ressort Richelieu kreeg de melding van het ongeval. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de 34-jarige Puin vast. Hij is door verdrinking om het leven gekomen. Het ontzield lichaam van Puin is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: