Verkeersunit Wijdenboschbrug moet veiligheid verhogen

1 Verkeers Unit Wijdenboschbrug moet veiligheid verhogenAfgelopen zaterdag vond de eerstesteenlegging plaats voor de bouw van een verkeersunit van de politie Commewijne. Aan rechterzijde van de Wijdenboschbrug wordt een gebouw opgetrokken van 5 meter bij 5 meter ten behoeve van het uitoefenen van controlewerkzaamheden. Door deze unit kunnen de motoragenten voor het district Commewijne hun werkzaamheden uitvoeren vanuit een plek met bescherming tegen zon en regen. Districtscommissaris Ajaikoemar Kali legde namens het commissariaat de eerste steen. Het bedrijf Djojo is bereid gevonden om het gebouw compleet op te zetten, inclusief sanitaire voorzieningen. “De unit komt op een strategische plaats, waardoor er permanente beveiliging is”, zegt Kali. Eind april moeten de werkzaamheden afgerond zijn.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: