Verenigde Staten en Suriname ondertekenen Update Air Transport Agreement

2Verenigde Staten en Suriname ondertekenen Update Air Transport AgreementDe ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, Karen L. Williams, en de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben gisteren een aanpassing van de US-Suriname Air Transport Agreement van 2013 ondertekend.
De aanpassing betreft de “seventh-freedom rights”, waardoor vrachtvluchten uitgevoerd kunnen worden naar een tweede of een derde land zonder dat het vrachttoestel eerst het land van origine hoeft aan te doen. Deze rechten garanderen een kost effectieve aanpak en vergroot de concurrentiepositie.
De Air Transport Agreement maakt het mogelijk voor luchtvaartmaatschappijen om efficiënte en tegen concurrerende prijzen passagier- en vrachttransport aan te bieden. Deze moderne Open Skies Air Transport Agreement voorkomt overheidsinterventie in beslissingen van airlines inzake routes, capaciteit en prijzen. Door het vergroten van de toegang van de markt zullen zowel de Verenigde Staten als Suriname profiteren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: