Frederik Finisie beëdigd tot burgervader van Brokopondo

Frederik Finisie zwaait voortaan de scepter in het district Brokopondo. Na 22 jaar als volksvertegenwoordiger van Brokopondo zijn diensten te hebben verleend, is hij op zaterdag 20 oktober 2018 door president Desiré Bouterse beëdigd tot burgervader van dit district. De beëdigingsplechtigheid en installatie vonden plaats in de Krutu Oso te Brownsweg.
President Bouterse gaat ervan uit dat hij alle adviezen van anderen ter harte neemt, zodat het werk op dezelfde voet voortgezet kan worden. “U bent dc van Brokopondo en u bent dc van elke inwoner van Brokopondo. Ik vraag hierbij uw staf om u de volle ondersteuning te geven”, sprak het staatshoofd. Hij drukte een ieder op het hart de schouders onder het werk te zetten, zodat Brokopondo tot grotere hoogtes gebracht wordt.
Het staatshoofd bedankte de aftredende districtscommissaris van Brokopondo, Kenya Pansa, voor haar inzet en verrichtte werk in het district. Pansa wenste haar opvolger veel kracht, sterkte en Gods bescherming toe en sprak de hoop uit dat hij de ondersteuning krijgt van een ieder.

error: Kopiëren mag niet!