President Santokhi verricht opening drie nieuwe waterschapskantoren in Nickerie

In het kader van het Duurzame Landbouw Productiviteit Project heeft president Chandrikapersad Santokhi zaterdag 27 april in Nickerie de officiële opening verricht en de sleutels overhandigd van drie nieuwe waterschapskantoren aan voorzitter Rajinderkumar Ramadhin van het waterschap Paradise. 

Het project is twee jaar geleden gestart en er zijn veel activiteiten die samengaan met dit project, om de productiviteit in de rijstsector omhoog te brengen en om de concurrentiepositie van het land te verbeteren. De duur van het project is van 2021 tot 2025. 

De kantoren zullen fungeren als centrale locaties waar de waterschappen hun plannen kunnen ontwikkelen, vergaderingen kunnen houden en samenwerken om de sector te verbeteren. De president benadrukte in zijn openingswoorden, dat de regering er alles aan doet om de rijstsector te laten groeien, ondanks de uitdagingen van klimaatverandering, droogte en waterproblemen. 

Hij zei ook, dat de regering de problemen in de rijstsector en alles wat daar aan ondersteunende activiteiten moet plaatsvinden om de rijstsector goed te laten bloeien, zal oplossen op een duurzame wijze.

error: Kopiëren mag niet!