Rovers mishandelen slachtoffer

Twee criminelen hebben deze week een man overvallen aan de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van Kwakoe. Volgens de aangever werd hij van achteren aangevallen door de rovers. Hij moest een slag aan zijn hoofd incasseren als gevolg waarvan hij zich niet meer kon verzetten. De rovers zijn ervandoor gegaan met zijn geld, een bedrag van SRD 700. Het slachtoffer heeft ook een neusbeenfractuur opgelopen daar de rovers hem met vuisten hebben bewerkt in zijn gelaat. Na de daad verlieten de rovers de plaats. Een voorbijganger die het slachtoffer bebloed aantrof schakelde de politie in. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij kon niet verklaren waarmee de daders gewapend waren. Vanwege de slag kreeg het slachtoffer een black-out. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!