Surinaamse Brouwerij introduceert nul procent Parbo Radler

1 Surinaamse Brouwerij introduceert nul procent Parbo Radler (1)De Surinaamse Brouwerij NV heeft vrijdag haar nieuw product, Parbo Radler 0.0, geïntroduceerd. De lancering vond plaats bij Courtyard Marriott. De mix van non-alcoholisch Parbo Bier en 100% natuurlijk limoen- of kersensap zal vanaf 17 september verkrijgbaar zijn in de supermarkten en horeca. De Parbo Radler 0.0 is een verfrissende mix die qua smaak hetzelfde is als de Parbo Radler 2%. “Doordat het een alcoholvrij karakter heeft, kan de Radler 0.0 vaker worden genuttigd”, zegt Arielle Djastro, senior brandmanager van de Surinaamse Brouwerij NV.
“Veiligheid, kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel van de Surinaamse Brouwerij. Wereldwijd is de trend in gang gezet om dranken op de markt te brengen met een 0 procent alcohol gehalte. Deze tendens is ook de Surinaamse Brouwerij niet onopgemerkt gebleven”, zegt Margerita van der Zwart, corporate affairs manager. Mede door het grote succes van de Radler met 40% Parbo bier en 60% limoensap introduceert de brouwerij nu de Radler 0.0. De 2 nieuwe smaken, limoen en kers, zijn er om de consument meer variatie te kunnen bieden. “Wanneer alcohol niet op een verantwoorde manier wordt gebruikt, brengt dit gevaren met zich mee”, benadrukt Van der Zwart. “Consumenten worden ook steeds bewuster en willen beter geïnformeerd worden over de gevolgen van hun voeding en levensstijl.” De wereld verandert, klanten willen ook de mate van hun consumptie aanpassen en de Surinaamse Brouwerij speelt in op deze ontwikkeling. De wensen van de klant worden meegenomen in de innovatieve inzichten van het bedrijf.
Earl Frijmersum, de marketing manager van de Surinaamse Brouwerij, zegt dat het om een verfrissende mix van gebrouwen non-alcoholisch Parbo bier van 0% alcohol en 100% natuurlijke sap gaat. “De drank is uitermate geschikt voor de momenten waarop er behoefte is aan een biertje, maar waarbij er voorkeur gegeven wordt om alcohol weg te laten. Behalve dat het verfrissend is, past de Parbo Radler 0.0 uitstekend in een gebalanceerde levensstijl. De drank is echter geen kinderdrank, het is dan ook gelauncht als een drank voor volwassenen”, aldus Frijmersum.
RB

error: Kopiëren mag niet!