Inbreker in mandir aangehouden

De politie van Livorno heeft maandagavond de verdachte Andy C. in een tempel (mandir) aan de Sir Winston Churchillweg aangehouden. Deze verdachte werd door de surveillance op heterdaad betrapt. Hij was bezig shutters te lichten en een deur van het magazijn te forceren. Bij het zien van de politie hield de verdachte zich schuil op het erf. Na intensief onderzoek is Andy door de politie aangehouden. Hij had breekwerktuigen, waaronder een cutter en een verstelbare sleutel, bij zich waarmee hij de zaken had geforceerd. De verdachte was van plan om de geluidsapparatuur, welke in de mandir is geïnstalleerd, weg te maken. Hij werd in zijn werk door de politie gesnapt. In het belang van het verdere onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!