Hervatting begrotingsbehandeling verschoven naar maandag

De fractie van de Nationale Partij Suriname (NPS) zal tegen de goedkeuring van de begroting over het dienstjaar 2018 stemmen. “De NPS is de enige fractie die consistent tegen de begrotingen van 2016 en 2017 heeft gestemd, omdat wij geen verantwoordelijkheid willen nemen voor het beleid van deze regering. Wij hebben ook geen indicatie dat de regering verbetering zal brengen op wat er tot nu toe is gedaan. Je kunt een mooie begroting opstellen, maar alle andere ingrediënten zijn er niet in. Daarom stemmen wij tegen”, zegt partijvoorzitter Gregory Rusland aan Dagblad Suriname. Na een schorsing van bijkans twee maanden zou De Nationale Assemblee (DNA) vandaag wederom een aanvang maken met de verdere behandeling van de conceptbegrotingen. Echter, woensdagmiddag deelde de afdeling Communicatie en Informatie mee dat deze vergadering geen voortgang meer zou vinden, maar verschoven wordt naar maandag 19 februari. Rusland, die tevens fractieleider is van de NPS-fractie, voert aan dat de regering tot woensdagmiddag de beloofde gegevens nog niet naar het parlement had gestuurd.
FR

error: Kopiëren mag niet!