De Vries overleden door inwendige bloedingen

Op woensdag 31 januari 2018 om 23.10 uur heeft kunstschilder en beeldhouwer, Erwin de Vries, op 88-jarige leeftijd, na een kortstondig ziekbed, het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. In de nacht van zondag 28 op maandag 29 januari werd Erwin onwel en meldde zich aan bij de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij moest geopereerd worden wegens ernstige inwendige bloedingen. Na een succesvol verlopen operatie werd Erwin op de Intensive Care behandeld. Echter hebben de intensiteit van de operatie en de status van zijn conditie hun tol geëist en heeft hij op woensdagavond de geest gegeven. Erwin werd geboren op 29 december 1929 te Paramaribo. De details betreffende de uitvaart worden nader bekendgemaakt. De familie doet een dringend beroep op een ieder de privacy van de familie te respecteren in deze droevige tijd.

error: Kopiëren mag niet!