Weer gouddelver bedolven

De politie van Sipaliwini kreeg maandagmiddag een melding van een ongeval, waarbij een gouddelver is bedolven. Dit incident deed zich voor te Godo Olo. Uit de verklaring van een getuige die de politie op de hoogte heeft gesteld, blijkt dat het geval rond 09.00 uur heeft plaatsgevonden. De politie werd iets voor 14.00 uur bericht omtrent dit geval. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat een Braziliaan bezig was met werkzaamheden in een goudput, toen een deel van de bergwand instortte. Als gevolg hiervan is de Braziliaan, van wie de personalia nog niet bekend zijn, bedolven. De politie werd in kennis gesteld nadat de werkers het levenloze lichaam van de man uit de put hadden gehaald. Het lijk is door de politie in beslag genomen en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie wordt er een beslissing hierover genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!