Gregory Rusland: ‘NPS wordt aangevallen’

2NPS wordt aangevaallenVoorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname heeft op de Opo Yari bijeenkomst van de partij aangehaald dat personen worden aangezet, betaald en in dienst genomen om de NPS aan te vallen en te bekladden. De aanvallen via sociale media als Facebook zijn elke dag, de hele dag constant. ‘Het gaat ze niet lukken. O moro doti d’e trowe o moro wi en kon fatu.’
Geschiedenis zal over ons oordelen
Politicus Ivan Fernald gaf aan dat zijn hart bloedt, omdat hij ‘sweef teki, frumu, lee en pina’ om zich heen ziet. ‘Wij moeten ertegen vechten. Personen met een bedenkelijk verleden op hoge posities plaatsen en maatschappelijke posities geven, werkt funest. Politici vallen dagelijks door de mand. De geschiedenis zal oordelen over scalians, die kwik uit water halen en het milieu vervuilen. De geschiedenis zal oordelen over het wanbeleid van de regering. De geschiedenis zal ook oordelen over u en ik, over ons allemaal. Lijdzaam toezien zorgt ervoor, dat ala sani e nak’ panya.’
HD

error: Kopiëren mag niet!