Suribet met 2 nieuwe spelen uitgebreid

Een van de gelukkige Suribet-jackpotwinnaars die een jackpot van één miljoen en vijftigduizend Surinaamse dollars in 2015 in ontvangst mogen nemen (foto: DBS-archief)
Een van de gelukkige Suribet-jackpotwinnaars die een jackpot van één miljoen en vijftigduizend Surinaamse dollars in 2015 in ontvangst mogen nemen (foto: DBS-archief)
Suribet NV werd opgericht op 1 december 2010 en is langer dan 7 jaar het toonaangevend bedrijf geweest als het gaat om kansspelen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf dan ook een positieve groei gezien in de verkoopcijfers. Volgens het bedrijf is hun klantenbestand flink gegroeid, dat gezien de verschillende games die zij aanbieden niet een vreemde constatering is. Suribet heeft geprobeerd om ondanks de huidige economische situatie hun prijzen aantrekkelijk te houden om de klanten tegemoet te komen. “Een simpele vergelijking met andere providers zal tot de conclusie kunnen leiden dat wij in sommige gevallen zelfs 100% goedkoper zijn, dit bijvoorbeeld bij Suribet betting. Dit alles, ondanks de stijgende overheadkosten.” Eén van de hoogtepunten die het bedrijf heeft ervaren, is de uitbreiding van hun assortiment met 2 nieuwe en innovatieve spelen, waarvan de 1 typische Surinaamse roots heeft. Dat is ‘virtual tjekre tjekre’. “Bij Suribet is de attitude gelijk aan hun klanten dat zij winnaars zijn. Een winnaar staat niet te lang stil bij dieptepunten en laat zich zeker niet uit het veld slaan.
13 jackpotwinnaars 2017
Overall heeft het bedrijf 13 jackpotwinnaars gehad vorig jaar. Echter hebben duizenden mensen 4 en 5 cijfers goed of een vrij lot gewonnen. Dit staat in schril contrast met de duizenden mensen, die dagelijks winnen bij de andere games welke zij aanbieden, waaronder Sport betting, Skinfiri en online games. Ook bij de kraskaarten zijn er dagelijks winnaars, maar het exacte aantal is heel moeilijk aan te geven. “We hebben vele winnaars en het totale bedrag gewonnen over 2017 is moeilijk exact aan te geven.” De hoogste Suribet lotto jackpot is geweest SRD 1.880.000, die het afgelopen week is gewonnen. Dit is tevens de hoogste jackpot ooit geweest in Suriname. Bij Sport betting winnen mensen het maximale bedrag van SRD 500.000. Bij online games is er geen limiet voor het te winnen bedrag.
Suribet start 2018 positief
Suribet NV is het nieuwe jaar dan ook met de nodige positiviteit en enthousiasme gestart. Ondanks de financiële/economische ontwikkelingen in Suriname stelt het bedrijf te streven naar continue groei en ontwikkeling in het bedrijf. Ook dit jaar zal zij proberen om zoveel mogelijk in te spelen in de behoefte van hun klanten. Het bedrijf is vandaar ook steeds bezig met een marktonderzoek, productontwikkeling en productverbetering. Huidige en toekomstige klanten kunnen dus ook in 2018 nieuwe producten van het bedrijf verwachten met aantrekkelijke kansen. “Wij hebben vertrouwen in onze klanten en dat is wederzijds.” Vanuit deze plek wenst het bedrijf een ieder op het hart te drukken rekening te houden met de leeftijdsgrens van 18 jaar en deze te respecteren. Zij doet een beroep op haar klanten dat indien men ziet dat de regels overtreden worden door één van hun wederverkopers, er contact opgenomen kan worden op het nummer 520066.

error: Kopiëren mag niet!