Nieuwjaarsduik te Waterland

Op 1 januari 2018 is het precies 2 jaar geleden dat Marina Resort Waterland de eerste nieuwjaarsduik van Suriname heeft georganiseerd. Maandag 1 januari 2018 doen ze het traditiegetrouw weer. Zoals het voorgaande jaar zullen ze ook dit jaar de Surinaamse nieuwjaarsduik in samenwerking met Unox Nederland organiseren. Ook is het mogelijk om een bijdrage te kunnen leveren aan een goed doel door deel te nemen aan de Ice Dip Challenge. Zo kunnen deze bikkels voor 10-15 seconden het effect van de nieuwjaarsduik aan de Noordzee in Nederland voelen. De opbrengsten hiervan zullen gedoneerd worden aan het kindertehuis Johanna te Para. Centraal staat natuurlijk de nieuwjaarsduik onder begeleiding van de Surinaamse lifeguard brigade, muziek en heerlijk eten. De duik wordt om 12.00 uur genomen.

error: Kopiëren mag niet!