Roy Khemradj gedecoreerd door koning

3Roy Khemradj gedecoreerd door de koning.1Koning Willem-Alexander heeft Roy Khemradj benoemd tot Ridder in de Orde Van Oranje-Nassau. Zaterdag heeft de burgemeester van de gemeente Zeist, Koos Janssen, de onderscheiding overhandigd aan Khemradj. De in Suriname geboren Khemradj heeft 22 jaren voor de NOS gewerkt en is met name bekend geworden door het radioprogramma Zorg en Hoop, waar hij eindredacteur van was. In 2008 werd hij hoofd- en eindredacteur van de Caribische redactie van Radio Nederland Wereldomroep. Daarna werd hij directeur van het Surinaams Inspraakorgaan en redacteur bij de OHM. De ceremonie werd luister bijgezet door muziek van Denise Jannah, gitarist Mark Wesfa en Robert Ramdas. Diverse sprekers spraken lovende woorden over de bijdrage van Khemradj.

error: Kopiëren mag niet!